Sportverkiezing Lochem

N5 1 VV Forza N5.1 (Niveau 5 team 1)

Een knappe prestatie van dit jonge team, bestaande uit 4 meisjes.
Het is een mix tussen meisjes uit Laren en Harfsen.
Dit team is de eerste kampioen van de nieuwe vereniging VV Forza. Ze werden al op 11 november kampioen.

Lees meer: VV Forza N5.1 (Niveau 5 team 1)

N6 1 VV Forza N6.1 (Niveau 6 team 1)

Een leuke groep enthousiaste meiden die het hoogste niveau van de cool move volleybal spelen. Er wordt knap gespeeld, naast een gevaarlijke opslag beschikken ze ook allemaal op een goede pass, set-up en aanval. Kortom voor de tegenstanders een hele opgave om te verslaan.

Lees meer: VV Forza N6.1 (Niveau 6 team 1)

N4 1 VV Forza N4.1 (Niveau 4 team 1)

Een heel jong team op niveau 4. Die echt super knap kampioen geworden zijn op dit niveau. Niveau 4 is een moeilijk niveau, waar menig senior nog zijn/haar handen vol aan zou hebben. De tweede bal moet namelijk gevangen worden en dan binnen 2 seconden weer opgegooid worden, zonder te lopen, draaien of wat dan ook.

Lees meer: VV Forza N4.1 (Niveau 4 team 1)

MB sVV Forza MB1

Een leuke groep enthousiaste meiden met pit! Die naast het volleyballen ook nog wedstrijden fluiten bij de C-jeugd en de cmv.
Ze zijn op 25 november zeer overtuigend kampioen geworden door met 4-0 te winnen in Wehl. Dus ruim voor het eind van de competitie stonden ze al met de Kampioensschaal in de handen.

Lees meer: VV Forza MB1

mvh sSpringteam De Meiden van Haarman

Deze groep meiden hebben geen eigen paarden en kunnen daarom maar weinig trainen. De meeste wedstrijden worden op bekend terrein gehouden. Zowel de amazones als de paarden rijden vrijwel nergens anders. Toch laten ze zien dat ze het als team samen ver schoppen. 20 meiden in totaal die mee mochten rijden, waarvan er ook nog 8 een ronde verder mogen en 2 zelfs al in de finale staan! Een super knappe prestatie en daarom verdient dit team het om sportploeg van het jaar te worden!

Lees meer: Springteam De Meiden van Haarman

avanti mini s sAvanti mini’s Niveau 5

Avanti mini’s Niveau 5 is een groep van 10 jonge meiden die met elkaar fanatiek een leuke potje volleybal spelen. De groep is verdeeld in 2 teams en trainen 2x per week samen om beter te worden.
In het seizoen 2016/2017 werd het ene team op niveau 4 kampioen in de hoogste klasse. Ze speelden voor het eerst op dit niveau en de gemiddelde leeftijd lag ook nog een stuk lager dan wat mag op dit niveau.

Lees meer: Avanti mini’s Niveau 5