Sportverkiezing Lochem

jongensteam sJongensteam Estafettes “de Berkelduikers”

Er worden per team 3 estafettes gezwommen, deze kunnen variëren van deelnemers. De totaalscores van al deze gezwommen tijden worden bij elkaar opgeteld en dit zorgt voor een totaal tijd. Hoe lager deze score, hoe hoger in het klassement. Uitstekende prestatie van 5 jonge jongens.

Lees meer: Jongensteam Estafettes “de Berkelduikers”

Meisjesteam Meisjesteam Estafettes “de Berkelduikers”

Er worden per team 3 estafettes gezwommen, deze kunnen variëren van deelnemers. De totaalscores van al deze gezwommen tijden worden bij elkaar opgeteld en dit zorgt voor een totaal tijd. Hoe lager deze score, hoe hoger in het klassement. Uitstekende prestatie van 4 jonge meiden.

Lees meer: Meisjesteam Estafettes “de Berkelduikers”

Selectie Selectie “de Berkelduikers”

Deelname aan de Gelderse B Kampioenschappen is op basis van individuele tijden (limieten). Met een grote groep van 27 zwemmers (sters) is er deelgenomen. Tijdens het voorgaande kampioenschap (jan 17) werden al 26 medailles behaald. Deze prestatie werd met 15x goud, 10x zilver en 10x brons (= totaal 35 medailles !) ruimschoots overtroffen.

Lees meer: Selectie “de Berkelduikers”

LTTC startersteam L.T.T.C. De Toekomst Starters

Het team, bestaande uit Nikai Blankenborg, Bram Otten, Catootje Revoort en coach Richard Otten heeft het voor elkaar weten te krijgen om in hun eerste seizoen tafeltennis meteen kampioen te worden in de Startersklasse.

Lees meer: L.T.T.C. De Toekomst Starters

splochem MO17 1SP Lochem MO17-1 (Meiden onder 17 jaar team 1)

Begin mei / juni 2015 ontstond plotseling het eerste meidenvoetbalteam bij Sportclub Lochem. Samengesteld uit enkele nieuwe leden die nog nooit gevoetbald hadden, wat nieuwelingen vanuit een andere club en meiden die voorheen in jongensteams speelden. Een samenraapsel, rijp en groen door elkaar en uiteraard allemaal pubers met een mening over elkaar.

Lees meer: SP Lochem MO17-1 (Meiden onder 17 jaar team 1)

N5 1 VV Forza N5.1 (Niveau 5 team 1)

Een knappe prestatie van dit jonge team, bestaande uit 4 meisjes.
Het is een mix tussen meisjes uit Laren en Harfsen.
Dit team is de eerste kampioen van de nieuwe vereniging VV Forza. Ze werden al op 11 november kampioen.

Lees meer: VV Forza N5.1 (Niveau 5 team 1)

N6 1 VV Forza N6.1 (Niveau 6 team 1)

Een leuke groep enthousiaste meiden die het hoogste niveau van de cool move volleybal spelen. Er wordt knap gespeeld, naast een gevaarlijke opslag beschikken ze ook allemaal op een goede pass, set-up en aanval. Kortom voor de tegenstanders een hele opgave om te verslaan.

Lees meer: VV Forza N6.1 (Niveau 6 team 1)

N4 1 VV Forza N4.1 (Niveau 4 team 1)

Een heel jong team op niveau 4. Die echt super knap kampioen geworden zijn op dit niveau. Niveau 4 is een moeilijk niveau, waar menig senior nog zijn/haar handen vol aan zou hebben. De tweede bal moet namelijk gevangen worden en dan binnen 2 seconden weer opgegooid worden, zonder te lopen, draaien of wat dan ook.

Lees meer: VV Forza N4.1 (Niveau 4 team 1)

MB sVV Forza MB1

Een leuke groep enthousiaste meiden met pit! Die naast het volleyballen ook nog wedstrijden fluiten bij de C-jeugd en de cmv.
Ze zijn op 25 november zeer overtuigend kampioen geworden door met 4-0 te winnen in Wehl. Dus ruim voor het eind van de competitie stonden ze al met de Kampioensschaal in de handen.

Lees meer: VV Forza MB1

mvh sSpringteam De Meiden van Haarman

De meiden hebben geen eigen pony's en paarden, dit maakt het dagelijks trainen niet mogelijk. De meeste meiden rijden 1 x per week en af en toe een prive les springen. Ook wordt er veel van de manege eigenaar gevraagd, deze moet elke keer met de pony's en paarden mee naar de finales. Iets wat zij met veel plezier en passie voor de paardensport doen.

Lees meer: Springteam De Meiden van Haarman

avanti mini s sAvanti mini’s Niveau 5

Avanti mini’s Niveau 5 is een groep van 10 jonge meiden die met elkaar fanatiek een leuke potje volleybal spelen. De groep is verdeeld in 2 teams en trainen 2x per week samen om beter te worden.
In het seizoen 2016/2017 werd het ene team op niveau 4 kampioen in de hoogste klasse. Ze speelden voor het eerst op dit niveau en de gemiddelde leeftijd lag ook nog een stuk lager dan wat mag op dit niveau.

Lees meer: Avanti mini’s Niveau 5