Sportman

JanWillem Nijkamp
Deze man doet alles voor de vissport,het is niet zomaar dat je kampioen word en dit voor de 2e keer in 2 jaar,verder is hij niet te beroerd om mee te helpen bij jeugd activiteiten,het is gewoon top wat die man doet.
Matthijs Wissink
Matthijs is al jaren actief in de dartwereld. Sinds de opkomst van paradarts is hij super-enthousiast en met resultaat. Het afgelopen jaar heeft hij meegedaan met het EK paradarts in Den Haag en dit heeft hij zich geplaatst voor het EK en het WK. Door de dartsport heeft hij, zowel nationaal als internationaal al vele contacten opgedaan. Behaalde prestatie: Deelname EK paradarts 2019, kwalificatie WK en EK paradarts 2020 en 4e plaats in de landelijke ranking 2019.
Rick Seele
Rick heeft met overmacht dit seizoen de GOW competitie naar zijn hand gezet. Rick reeg de eerste en tweede plaatsen aan elkaar en eigenlijk finishte hij zonder akkefietjes nooit buiten de top drie. Hij heeft uiteindelijk 3 eerste plaatsen, 6 tweede plaatsen en 2 derde plaatsen van de 13 wedstrijden, een indrukwekkende palmares. Hij heeft ook aansprekende prestaties op nationaal niveau neergezet, de verwachting is dat hij daar vaker aan de start zal verschijnen. Verder is hij onderdeel van het NCK team van de Paaschberg waar hij een van de diesels is waar het team veel profijt van heeft.
Viresh Chedoe
Tijdens het evenement van het wereldkampioenschap, georganiseerd door WFMC, heeft Viresh deelgenomen aan een toernooi van de gewichtscategorie -65 kilo. Om aan dit toernooi deel te nemen is er een ijzersterke discipline en conditie vereist. Hiervoor heeft hij dan ook minimaal 6 keer per week getraind waarbij er gelet is op voeding en de rust buiten de trainingstijden. Ook zijn er na trainingen 1 op 1 personal training geweest om de puntjes op de i te zetten. Eenmaal toen de dag was aangebroken, werd de poule bekend waarin hij moest vechten. Het toernooi bestond uit 16 vechters. De eerste partij heeft hij vroegtijdig weten af te sluiten door in de eerste ronde zijn tegenstander knock-out te trappen, die uit Servie kwam. Hierdoor is hij doorgegaan naar de volgende partij. De tweede partij moest hij tegen Frankrijk deze heeft hij in de tweede ronde ook vroegtijdig weten af te sluiten door een technisch knock-out. Wederom was hij door naar de volgende partij. De halve finale tegen Duitsland heeft hij elke ronde naar zich toe kunnen trekken en vol overtuiging gewonnen op punten. Door deze winst werd de finale bereikt. In de finale moest Viresh tegen Georgië eenmaal in de finale kwam het aan op wie de beste conditie had. Wederom vol overtuigend heeft hij deze wedstrijd naar zich toe kunnen trekken. Alle.4 de partijen zijn binnen 1 uur tijd gevochten waarbij conditie een grote rol heeft gespeeld. Hierdoor is Viresh Chedoe wereldkampioen kickbokser geworden in de categorie -65 kilo.
Ruben Dinkelman
Ruben staat al jaren eenzaam aan de top in de SurvivalRun wereld in Nederland. Afgelopen jaar won Ruben verschillende wedstrijden in de Korte Survival Run (KSR) Daarnaast won hij het NK Lange Survival Run (KSR). Daarnaast werd Ruben afgelopen jaar Europees Kampioen bij de ObstacelRun in Gdansk in Polen. In oktober van 2019 werd Ruben 9e op het WK in London. Kortom een op en top top topsporter die gezien zijn enorme drive, ambities en prestaties zeker genomineerd moet worden.
Albert Nijhof
We vinden het geweldig dat Albert naast het compleet mee moeten draaien naast zijn zussen (de meiden van Haarman) in het wel en wee van de manege-activiteiten ( waardoor er vele en vele kinderen uit Lochem en verre omgeving kunnen genieten van de pony en paardensport) hij zich daarnaast ook nog zo in de kijker weet te rijden en op zo'n hoog niveau mee kan doen !!!!! Hij behaalde in november meteen een 7 of 8 plaats in zij eerste Grand Prix Springwedstrijd tussen alle cracks