Sportverkiezing Lochem

Tess sTess Stroeve

Hoewel Tess (2007) nog maar 10 jaar is, speelt ze inmiddels al vijf jaar tafeltennis. Door 2 keer in de week keihard te trainen en door het spelen van veel wedstrijden in competitieverband en tijdens toernooien heeft ze in 2016 de hoogste licentie, een A-licentie, weten te behalen bij de meisjes Welpen.

Lees meer: Tess Stroeve

lotteLotte de Vrught

Lotte (2000) heeft samen met Manon Kapers (Ruurlo), Kim Boekelder (Ruurlo), Marieke Winters (Ruurlo) een 2e plaats behaald op het NK clubteams trampoline springen in de C klasse.

Lees meer: Lotte de Vrught

willem sWillem van de Noort

Willem (2004) traint 3x per week op Regionaal Niveau en heeft inmiddels al 2x mee gedaan  aan de Europese Kampioenschappen BMX in zijn leeftijdscategorie.

Lees meer: Willem van de Noort

Jade sJade Brummelman

Jade (2007) is nu 3 jaar geleden begonnen met turnen in Harfsen, na het eerste jaar wedstrijden in het district Oost heeft ze de overstap gemaakt naar SVOD in Deventer.

Lees meer: Jade Brummelman

jaber sJaber Maskoul

Jaber (2004) is een zeer gedreven en getalenteerde jongen die er alles voor doet om z’n sportieve prestaties bij het kickboxen te verbeteren. Zo reist hij de hele wereld rond om de aller sterkste vechters te verslaan.

Lees meer: Jaber Maskoul

Frank sFrank Harts

Frank (2008) is super enthousiast en heeft talent om door te groeien naar hoger niveau.
Dat Frank kan sporten bij Brinio is onder andere mogelijk gemaakt door bijdrage in
de kosten via Stichting Leergeld en Jeugd Sportfonds.
Frank heeft door zijn turnprestaties meer zelfvertrouwen gekregen en dat had hij ook in een moeilijke periode ook nodig.

Lees meer: Frank Harts

Thorvald sThorvald oude Egbrink

In 2012 liep Thorvald (2003) de School voor Vechtkunst binnen. Hij had destijds - na enkele riskante hartoperaties - net toestemming gekregen van de hartspecialist om een conditioneel intensieve sport te gaan beoefenen. Met volle overtuiging koos hij voor het Shaolin Kempo, een vechtkunst waarin zowel het Fighting als Kata (schijngevecht) beoefend wordt.

Lees meer: Thorvald oude Egbrink

noortje s2Noortje Schuurs

Noorje (2010) reed op haar 7e verjaardag de volwassenen eraf tijdens het NK, om vervolgens op het EK in Tsjechië ook met een gouden en een zilveren medaille voor de jeugd naar huis te gaan, dat is toch iets unieks!!!!
Als dat geen talent is, wat dan wel?

Lees meer: Noortje Schuurs