Sportverkiezing Lochem

susan jansen Susan Jansen

Mijn naam is Susan Jansen geboren in 1992 en ik woon in Barchem.
Via Riejanne Nijhof ben ik terecht gekomen bij de werkgroep van de sportraad. Zelf sport ik ook graag zo doe Ik aan volleyballen, paardrijden, fitness ik bij Flo-Fit in Barchem en loop ik graag een rondje hard.
Ik hoop dat ik een steentje bij kan dragen aan een mooie sportverkiezing.

Lees meer: Susan Jansen 

Ilse WoninkIlse Wonink

Mijn naam is Ilse Wonink en woonachtig in Lochem. Ik ben moeder van twee kinderen en wij zijn veel in beweging! Zwemmen en schommelen in de speeltuin zijn favoriet. Zelf sport ik bij de sportschool en ga ik 1 keer per week wandelen of hardlopen. Uitdaging is volgend jaar de strongmanrun of triathlon.

Lees meer: Ilse Wonink

Riny ZeijpveldRiny Zeijpveld

Dag, ik ben Riny Zeijpveld, vanaf september 2016 notulist voor de werkgroep sportverkiezingen in Lochem.

In het dagelijks leven werk ik als Financieel/HR medewerker bij een bedrijf in Lochem.

Lees meer: Riny Zeijpveld

peter beening Peter Beening

Hee! Mijn naam is Peter Beening, 20 jaar oud en heb altijd in Lochem gewoond. Momenteel studeer ik op het Windesheim aan de Calo Sportkunde.

Het organiseren van sportevenementen vind ik het mooiste wat er is. Bij het organiseren heb ik als doel een memorabele belevenis te creëren bij de deelnemers. De emoties die ik tijdens het evenement terugzie bij de deelnemers, is waar ik het allemaal voor doe.

Lees meer: Peter Beening

tom kleissen

Tom Kleissen

Mijn naam is Tom Kleissen (1991). Ik ben geboren en getogen in Eibergen. Vanaf 1 juli ben ik werkzaam voor de sportraad als Verenigingsondersteuner Sport. Daarnaast ben ik werkzaam als sportmedewerker bij Kindercentrum.nl. Ook ben ik zelf een actief sporter. Ik doe aan (zaal)voetbal, hardlopen, duiken en ben te vinden in de fitnessruimte. Het is voor mij een mooie uitdaging om met dit team de sportverkiezingen te organiseren.

Lees meer: Tom Kleissen

Baudien Kool sBoudien Balvers-Kool

Mijn naam is Boudien Balvers-Kool, geboren in 1995 en ik ben woonachtig in het mooie Epse. In 2015 heb ik mijn MBO4 diploma Onderwijsassistent gehaald en ben op dit moment nog op zoek naar een baan in het onderwijs of op pedagogisch vlak. Op dit moment ben ik werkzaam bij supermarkt Plus in Laren.

Lees meer: Boudien Balvers-Kool

corrie de zwaanCorrie de Zwaan.

Mijn naam is Corrie de Zwaan en ik ben woonachtig in Eefde. Als voorzitter van de Sportraad zit ik de werkgroep van de Sportverkiezingen voor. Het opnieuw opzetten en organiseren van de Sportverkiezingen is, in een tijd van bezuinigingen, een enorme uitdaging! Uitdagingen zijn er om aangegaan te worden en dat is een mentaliteit die mij vanuit het sporten van pas komt.

 

Lees meer: Corrie de Zwaan

In memoriam Henk Gerrits

08-12-1960  03-04-2016 henk gerrits

Zondag 3 april is Henk Gerrits plotseling overleden.

Henk was betrokken bij de oprichting en verdere ontwikkeling van de Sportraad.
Hij was al jarenlang actief in de adviesraad van de Sportraad en vanaf het begin zeer betrokken bij de organisatie van de Sportverkiezingen. Ook was hij een gewaardeerd lid van de werkgroep Gemeenteoverleg.

Wij hebben Henk leren kennen als gedreven en deskundig mens, prettig om mee samen te werken. Hij zal gemist worden.