Sportverkiezing Lochem

Baudien Kool sBoudien Balvers-Kool

Mijn naam is Boudien Balvers-Kool, geboren in 1995 en ik ben woonachtig in het mooie Epse. In 2015 heb ik mijn MBO4 diploma Onderwijsassistent gehaald en ben op dit moment nog op zoek naar een baan in het onderwijs of op pedagogisch vlak. Op dit moment ben ik werkzaam bij supermarkt Plus in Laren.

Vanaf jongs af aan vond ik sporten altijd al erg leuk. Op mijn 6e ben ik begonnen met turnen en dit heb ik 8 jaar lang gedaan. Op mijn 9e ben ik ook gaan paardrijden en dit doe ik nog steeds met erg veel plezier. Sporten vind ik ook erg belangrijk om te doen want je bent op een sportieve wijze bezig, onderhoud contacten en ondertussen is het ook een uitlaatklep om te ontspannen.

Vanaf 2015 zit ik bij de werkgroep van de sportverkiezing, waar ik vooral het aanspreekpunt voor de gastvrouwen/-heren ben op de finale avond, zorg voor de aankleding van de zaal bij de finaleavond en onderlinge taken binnen de werkgroep vervul.
Ik vind het belangrijk dat individuele sporters of in groepsverband beloond mogen worden voor de prestatie(s) die zij leveren of hebben geleverd in hun tak van sport en daardoor in het ‘zonnetje’ gezet mogen worden bij de Sportverkiezingen