Sportverkiezing Lochem

tom kleissen

Tom Kleissen

Mijn naam is Tom Kleissen (1991). Ik ben geboren en getogen in Eibergen. Vanaf 1 juli ben ik werkzaam voor de sportraad als Verenigingsondersteuner Sport. Daarnaast ben ik werkzaam als sportmedewerker bij Kindercentrum.nl. Ook ben ik zelf een actief sporter. Ik doe aan (zaal)voetbal, hardlopen, duiken en ben te vinden in de fitnessruimte. Het is voor mij een mooie uitdaging om met dit team de sportverkiezingen te organiseren.

Het promoten van sport vind ik erg belangrijk. De jaarlijkse sportverkiezing is hiervoor één gelezen kans. Lokale sporthelden worden tijdens dit evenement een podium geboden, stimuleren hiermee anderen hun (sport/beweeg) doelen na te streven en zetten Lochem nog beter op de kaart. Het mooie van het evenement is dat prestaties van zowel amateur- en topsporters van belang zijn en dat je als individuele sporter of als team genomineerd kan worden. Daarnaast is het voor de mensen uit Gemeente Lochem en omstreken een mooie kans om hun sporter of team te nomineren en een leuke avond te hebben.

Hopelijk zullen er weer mooie nominaties volgen en kunnen we weer rekenen op ondersteuning van organisaties, verenigingen en bedrijven om ook dit jaar de sportverkiezingen tot een succes te maken.