Sportverkiezing Lochem

arjan Arjan Gotink

Sinds 2012 ben ik in het bezit van het diploma 'AV/Fotograaf', een diploma waaraan een 4 jarige studie vooraf ging. De keuze voor de opleiding fotografie is niet de meest voor de hand liggende opleiding als 17 jarige schoolverlater, zeker niet als je bedenkt dat het een 'vrij' beroep is, met ieder zo zijn eigen oordelen, en invullingen van het beroep 'fotograaf'.

femke kruizeFemke Kruize

Ik ben Femke Kruize en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren in Borculo en dit is tevens nog steeds mijn woonplaats.

Dit wordt mijn tweede jaar dat ik jurylid mag zijn voor de categorie beste Sportfoto van het jaar. De categorie verraad al wat over mijzelf, want ja ik ben namelijk ook fotograaf. Al van kleins af aan pakte ik de camera van mijn ouders en hoe ouder ik werd hoe meer ik er mee ging experimenteren en uiteindelijk heb ik dan ook mijn eigen camera gekocht.

Lees meer: Femke Kruize

jorritJorrit van de Kolk

Hallo mijn naam is Jorrit van de kolk.
Ik ben ong. 4 jaar geleden in aanraking gekomen met het fotografie virus. Ben begonnen met een kleine systeemcamera , na een half jaartje kwam ik er achter dat mijn fotografie virus meer wilde, en heb mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht. Nu ongeveer 3.5 jaar later heb ik 2 full frame camera's en fotografeer vol passie naast mijn normale baan.

Lees meer: Jorrit van de Kolk