Sportverkiezing Lochem

Jaber MaskoulJaber Maskoul

Ik ben Jaber Maskoul, ben 11 jaar jong. Ik woon in Lochem.

Mijn sport is kickboksen / Muay Thai. Ik ben hierin 2 keer Nederlands kampioen (2015 en gisteren 25 sept 2016) en 1 keer wereld kampioen geworden (2016).
Wat voor mij bovenaan staat in de sport is plezier en respect. Vorig jaar won ik de verkiezing sporttalent van het jaar.

Lees meer: Jaber Maskoul

jitse Jitse Bos

Ik ben werkzaam als journalist bij NOS Studio Sport. Ik heb bijna driekwart van mijn leven in Gorssel gewoond. Ik verdedigde als linksbuiten de clubkleuren van de plaatselijke voetbalvereniging, maar al tijdens mijn middelbareschooltijd bleek dat ik meer talent in de pen had dan op het veld.

Lees meer: Jitse Bos

ijdoIJdo Kleinlugtenbelt

Sinds 2015 ben ik werkzaam als orthopedisch chirurg in het Deventer ziekenhuis. Om die reden zijn ben ik dat jaar samen met mijn vrouw en 2 kinderen naar deze regio (Gorssel) verhuisd. Van jongs af aan ben ik op sportief vlak altijd erg actief geweest. In mijn jongere jaren met name op het voetbalveld, de judomat, de tennisbaan en de mountainbike.

Lees meer: IJdo Kleinlugtenbelt

mandyMandy van der Weijden-van Rooden

Jurylid van de sportverkiezingen van de gemeente Lochem dat ervaar ik als een eer en een verantwoordelijkheid. Sport heeft in mijn hele leven een centrale rol gespeeld . Als handbalster, zwemster, zeilster en triatlete heb ik mijn eigen actieve sportleven doorgebracht van recreatief tot fanatiek wedstrijd niveau.

Lees meer: Mandy van der Weijden-van Rooden

Bert Groot WesseldijkBert Groot Wesseldijk.

Bert Groot Wesseldijk is wethouder in de gemeente Lochem met onder meer sport en accommodaties in zijn portefeuille.
Wethouder Bert Groot Wesseldijk is geboren op de boerderij van zijn ouders op de Armhoede. Hij is nooit meer weggegaan uit Lochem. Bert Groot Wesseldijk; "Nu woon ik wederom in het buitengebied van onze prachtige gemeente. Ook mijn vrouw en twee kinderen zijn echte Lochemers. Ik mag graag door de bossen en velden van onze gemeente fietsen op mijn mountainbike. Ik volleybal recreatief bij Avanti en als er nog tijd over is klus ik in en om het huis."

Chris Spekschoorchris spekschoor

Mijn naam is Chris Spekschoor, ik woon en werk in Lochem met mijn vrouw Marijke en 4 kinderen. Ik sta wekelijks op het voetbalveld om mijn kinderen aan te moedigen.

Toen ik gevraagd werd om in de jury te zitten hoefde ik niet lang na te denken. Het is fantastisch om te zien tot welke sportprestaties de sporters uit de gemeente Lochem in staat zijn. Zowel lokaal, regionaal als landelijk zijn zij een visitekaartje voor de sportcultuur in Lochem welke we met z'n allen van harte moeten ondersteunen en koesteren.

Harmke Oudenampsenharmke oudenampsen

Wat een eervol verzoek: jurylid mogen zijn voor de sportverkiezingen in Lochem. Zowel privé als in mijn werk als journalist heb ik regelmatig met sporters te maken.

Lees meer: Harmke Oudenampsen

Marit Martens- Scheers.marit

Ik ben Marit Martens- Scheers en van kinds af aan wist ik het al...Ik zou later in de sport gaan werken. Het plezier dat sporten mij zelf geeft maakte dat ik zeker wist wat ik wilde doen.
Ik ben in de gemeente Lochem actief geweest als verenigingsondersteuner en mag nu in de jury zitting nemen.

Lees meer: Marit Martens- Scheers

corrie de zwaanCorrie de Zwaan.

Mijn naam is Corrie de Zwaan en ik ben woonachtig in Eefde. Als voorzitter van de Sportraad zit ik de jury van de Sportverkiezingen voor. Het opnieuw opzetten en organiseren van de Sportverkiezingen is, in een tijd van bezuinigingen, een enorme uitdaging! Uitdagingen zijn er om aangegaan te worden en dat is een mentaliteit die mij vanuit het sporten van pas komt.

 

Lees meer: Corrie de Zwaan