Sportverkiezing Lochem

Willems Eggink1Zijspanmotocrossteam Marcel Willemsen/Gertie Eggink

Dit geheel Lochemse team heeft met beperkte financiële middelen toch een fantastische prestatie neergezet. Normaal is Daniel Willemsen het boegbeeld van de zijspancross, maar nu heeft dit team het verdiend om eens een stukje waardering te krijgen voor hun aansprekende resultaten.

Lees meer: Willemsen Eggink

witkampers vr1Witkampers Vrouwen 1

Het damesvoetbal is een belangrijke afdeling binnen de vereniging.

Al veertig jaar kent Witkampers dames/vrouwenvoetbal. Voor het eerst in deze veertig jaar komt het 1e elftal nu uit in de 2e klasse, nadat het in 2012 kampioen werd in de 3e klasse.

Lees meer: Witkampers Vrouwen 1

Vlnr: Esther Mirko Gerrie Wilco Marina Erwin en GeertALTC De Toekomst

We hebben het hier over een aantal spelers namelijk;
Geert Zeelte, Gerrie Wolferink, Erwin Stegeman, Wilco Brunsveld, Marina van de Zee en Tatjana Hinz met een verstandelijke beperking die zeer goed presteren in hun sport.
Dit onder begeleiding van Mirko Egbers en Esther Wissink.
Vorig jaar 2011 zijn deze spelers naar Griekenland geweest om uit te komen voor Nederland tijdens de wereldkampioenschappen van de Special Olympics.

Lees meer: ALTC De Toekomst

spelerDBL Holland Mineraal.

Het eerste team van DBL, Holland Mineraal,  (DBL staat voor Drie Banden Lochem) maakte vanaf het seizoen 2007-2008 een opmerkelijke opmars. Vanuit de landelijke derde divisie werd op eigen kracht in 2010-2011 de eredivisie bereikt.(Kampioen 3e divisie 2007-2008, Kampioen 2e divisie 2008-2009. Kampioen 1e divisie 2009-2010).

Lees meer: DBL Holland Mineraal