Sportverkiezing Lochem

6-tal6-tal Ponyclub Sint Steffenrijders

Deze enthousiaste ponyclubleden hebben in vijf maand tijd trainen een top prestatie neergezet door kampioen te worden van Gelderland.
Bij de afdelingsdressuur moeten zes combinaties als een éénheid diverse figuren en tempowisselingen (stap, draf en galop) laten zien waarbij ze ook nog eens de juiste afstand van elkaar moeten houden.

Lees meer: 6-tal  Ponyclub Sint Steffenrijders

tornado C1Tornado MC1

Een groep meiden, waarvan de meesten voor het eerste jaar in de C-jeugd spelen. Leuke, talentvolle en enthousiaste groep, die voor en met elkaar op een positieve manier de strijd aangaan. En met slechts anderhalf uur trainen in de week een grote prestatie hebben neergezet door kampioen te worden.

Lees meer: Tornado MC1

Gorssel  D2Gorssel D2

Gorssel D2 is een elftal dat bestaat uit jongens met gemiddelde voetbalkwaliteiten. Dit compenseren zij echter met enorm veel plezier en energie.
Alle jongens zijn 2 keer per week aanwezig op de training, afzeggen bestaat niet. Daarnaast is het een zeer sociaal team. Jongens die lid worden van Gorssel en eigenlijk qua voetbalcapaciteiten niet in het team passen, worden desondanks zonder morren opgenomen.

Lees meer: Gorssel D2