Sportverkiezing Lochem

Gorssel  D2Gorssel D2

Gorssel D2 is een elftal dat bestaat uit jongens met gemiddelde voetbalkwaliteiten. Dit compenseren zij echter met enorm veel plezier en energie.
Alle jongens zijn 2 keer per week aanwezig op de training, afzeggen bestaat niet. Daarnaast is het een zeer sociaal team. Jongens die lid worden van Gorssel en eigenlijk qua voetbalcapaciteiten niet in het team passen, worden desondanks zonder morren opgenomen.

Zelfs in het veld spelen ze de mindere goden de bal toe, ondanks dat ze weten dat de voortzetting waarschijnlijk niet geweldig zal zijn. Dit alles heeft ertoe geleid dat het team, want dat is het 100%, voor elkaar knokt en zonder enige wanklank het niveau van elkaar accepteert. Tevens gebeurt dit alles met respect voor de tegenstander en een hoog sportiviteitsgehalte.

Zonder de geweldige ondersteuning van alle ouders, die wekelijks langs de lijn staan, chauffeursdiensten verrichten etc. zou dit echter niet mogelijk zijn. Vanuit bovengenoemde achtergrond zijn de leiders en trainer dan ook enorm trots dat deze jongens het kampioenschap hebben behaald . Zelfs zonder het kampioenschap zijn deze jongens en hun ouders het waard te worden genomineerd als sportploeg van het jaar. Alleen al vanwege het feit dat sport op deze wijze dient te worden bedreven en dan ook bestaansrecht heeft zonder de uitwassen die we helaas nog te vaak in woord en gebaar langs de velden zien.

Geleverde prestatie:

Kampioen

Gorssel D2

Klik op de afbeelding om te vergroten