Sportverkiezing Lochem

Be LangevoortBé Langevoort

Bé draait op touwtrekgebied al jaren bij de wereldtop mee. De zware trainingsarbeid, van het afgelopen jaar, waarbij in het begin 2x per week en later in het seizoen zelfs 3 of 4x per week werd getraind, heeft geresulteerd in een gewestelijk, nationaal en Europees kampioenschap het afgelopen jaar. En dat voor de 4e en 5e keer op rij! Een unieke prestatie omdat kampioen worden moeilijk is, maar kampioen blijven vaak nog moeilijker. Vooral de Europese titel in eigen land in het nationale team succesvol verdedigen is een goede prestatie.

Lees meer: Bé Langevoort

mark w Mark Wassink

Met vier eerste plaatsen en vijf tweede plaatsen behaalde Mark de titel Kampioen ONK enduro in de klasse E3. Een seizoen dat in januari startte en pas eind november eindigde. Als endurorijder moet je al die tijd in vorm blijven en topfit zijn, anders lukt het niet om kampioen te worden.

Lees meer: Mark Wassink

GiesbertGiesbert Gommers

Giesbert Gommers, lid van Golf- & Countryclub 'De Graafschap', is een veelbelovende golfer.
Hij is dit jaar bezig met sponsoren bij elkaar krijgen om in 2014 als playing pro zijn brood te verdienen.
Wat uitermate bijzonder is, is dat hij al 7 jaren achter elkaar Achterhoeks Kampioen is geworden op het complex van golfclub 't Zelle. Hij heeft zelfs een plus handicap, wat hem ver brengt in de golfwereld.

Lees meer: Giesbert Gommers