Sportverkiezing Lochem

ivaIva Klein Baltink

Iva is een zeer gemotiveerde en talentvolle atlete die zich als hoogspringster en hordenloopster kan meten met de nationale top van Nederland en in de toekomst waarschijnlijk ook op de meerkamp. Door haar grote discipline en doorzettingvermogen zal ze het ver gaan schoppen in de atletiek.

Lees meer: Iva Klein Baltink

ellenEllen Mogezomp

Ellen heeft in korte tijd bij het tafeltennissen een enorme progressie doorgemaakt met als beloning een Nederlands kampioenschap. Een jaar daarvoor kwam ze nog niet eens uit in het hoofdtoernooi.
In de halve finale heeft ze een teamgenoot moeten kloppen en daarna heeft ze de finale gewonnen.
Ellen traint er hard voor. Zo'n 9 uur in de week.

Lees meer: Ellen Mogezomp

annemoon s

Annemoon van Dienst

De 10 jarige Annemoon heeft dit jaar een aantal bijzondere prestaties geleverd door in categorie 2 bij de meisjes zowel Nederlands kampioen mountainbike te worden én de landelijke mountainbike jeugdcompetitie op haar naam te schrijven.
Annemoon begon pas vorig jaar met het fietsen van wedstrijden en weet zich al dit hele seizoen positief te onderscheiden van haar concurrentie. Ze is zeer gedreven en traint iedere week de nodige uren om voor in het veld te blijven rijden. Haar doel is om volgend jaar weer Nederlands kampioen te worden!

Lees meer: Annemoon van Dienst