Sportverkiezing Lochem

berkelduikers 1Berkelduikers 1

Na een sterke strijd zijn de zwemmers op de vijfde plek geëindigd in de Nationale B-klasse hetgeen betekent dat zij werden gepromoveerd naar de nationale A-klasse, de op één na hoogste klasse. Dit is een hele prestatie voor een relatief kleine verenging.

Lees meer: Berkelduikers 1

lochem F1 sSportclub Lochem F1

Lochem F1 is kampioen geworden in de 1e klasse. Één wedstrijd werd gelijk gespeeld en één wedstrijd werd verloren, voor de rest werd alles gewonnen. Dat is echt een topprestatie in zo’n zware klasse en op zo’n hoog niveau met wedstrijden tegen veel grote clubs uit Twente. Na de winter mogen de jongens nu zelfs in de Hoofdklasse gaan spelen, misschien tegen de Graafschap F1.

Lees meer: Sportclub Lochem F1

St Steffenrijders s4-tal van de St. Steffenrijders

Deze enthousiaste jonge ponyclubleden( 8, 9, 10, en 2x 11 jaar) hebben een fantastische prestatie neergezet door kampioen te worden van Gelderland (en Flevoland) en een bronzen medaille te behalen op de Nederlandse Kampioenschappen in de klasse L cat. A/B.
Bij het viertallen afdelingsdressuur moeten vier combinaties allen tegelijk diverse figuren in verschillende tempo’s laten zien waarbij ze ook nog eens de juiste afstand van elkaar moeten houden.

Lees meer: 4-tal van de St. Steffenrijders