Sportverkiezing Lochem

Vios JC1VIOS Eefde JC1

Het jongensvolleybal is niet zo groot in de regio en het moeilijk om een team met jongens te vormen. Het team bestaat uit 5 jongen en 3 meiden. En met deze mix zijn ze kampioen geworden in de jongensklasse. Een prestatie van formaat!

Lees meer: VIOS Eefde JC1

mvh sSpringteam Meiden van Haarman

Al deze meiden (12) hebben zich via de voorrondes geplaatst voor de Landelijke FNRS springcompetitie in Hoorn. Hier hebben zij zowel individueel als voor het MVH team een parcours gesprongen. Individueel hebben de meiden het zo goed gedaan dat zij als team een prachtige 2e plaats hebben behaald. Deze meiden hebben geen eigen paarden maar rijden 1x per week op een manege paard. Hierdoor is deze prestatie in mijn ogen heel erg knap!!! En verdienen juist zij het om sportploeg van het jaar te worden!!!

Lees meer: Springteam Meiden van Haarman

LHC JD1 Lochemse Hockey Club JD1

Deze jongens zijn al super lang een team en aangezien er niet veel jongens hockeyen is dit echt uniek. De jongens zijn onder andere kampioen geworden in de F jeugd, E jeugd en in de 8-tallen! Dit zijn allemaal fictieve standen, omdat de bond de stand bij deze leeftijdscategorie niet naar buiten brengt.

Lees meer: Lochemse Hockey Club JD1