Sportverkiezing Lochem

peter sPeter Lenselink

Peter Lenselink heeft in zijn vroegere actieve sportcarrière al diverse topprestaties neer weten te zetten, waaronder een Wereld titel behaald met het landenteam tijdens de enduro Zesdaagse in Assen 1993.

Lees meer: Peter Lenselink

Diderik sDiderik Ankersmit

Diderik Ankersmit (1962, inwoner van Laren) is lid van Heren 1 van de Lochemse Golfclub en heeft in de competitie van de Nederlandse Golffederatie (‘NGF’) bijgedragen aan klassenbehoud. Heren 1 komt uit in de 1e klasse en speelt op zondag 36 holes.
In de loop van 2016 is Diderik opgenomen in de heren seniorenselectie (50+) van de NGF. Diderik heeft International Senior Opens gespeeld in Spanje (12e), Portugal (6e), Duitsland (25ste) en Nederland (8ste).
Met het Nederlands team is hij bij het Europees Kampioenschap voor Landenteams in Slovenië eerste geworden in de B-poule.

Lees meer: Diderik Ankersmit

florisFloris Dinkelman

Floris Dinkelman valt al een aantal jaren op in de Gemeente Lochem. Met zijn speciale sportaanbod heeft hij vele mensen zeer enthousiast weten te maken. Waaronder ook een hele groep pubers, juist de groep die tegenwoordig snel afhaakt bij sportverenigingen, houdt hij aan het sporten. Dat is best een knappe prestatie!

Lees meer: Floris Dinkelman