Sportverkiezing Lochem

witk VR1Witkampers VR1

De vrouwen van voetbalvereniging Witkampers hebben het seizoen 2015/2016 afgesloten met een 4e plek wat recht gaf op een plek in de nacompetitie.

Via deze nacompetitie is het eerste Vrouwen elftal gepromoveerd naar de Landelijke 1e klasse. Dit betekent dat de vrouwen met de begeleiding voor het eerst in de historie van de club het hele land door mogen voor een voetbalwedstrijd.

Lees meer: Witkampers VR1

bergruiters sR.V. de Bergruiters viertal

Het team bestaat uit de ruiters: Marleen Blikman-Weernink, Lauri Lubberdink, Joanne Spliethof, Gerdien klein Brinke en Henk Harkink. Dit sterke team heeft onder leiding van Simone Baauw een prachtig resultaat behaald in deze moeilijke discipline.

Lees meer: R.V. de Bergruiters viertal

zetmop sDamesteam van kegelclub Zet 'm op

Op zondag 27 november heeft het damesteam van kegelclub Zet ‘m op in Utrecht de bekerfinale 2016 van de Koninklijke Nederlandsche Kegelbond gewonnen.
Juist omdat het blijven bewegen zo belangrijk is, ook op wat oudere
leeftijd, en dat je dan zeker ook nog een prestatie kunt bereiken,
is deze prestatie een voordacht waard!

Lees meer: Damesteam van kegelclub Zet 'm op

LHC G1 sLochemse Hockey Club team G1

Het G-Hockey team van de Lochemse Hockeyclub is een hockeyteam voor mensen met een mentale of fysieke beperking. Ze kunnen op hun eigen niveau mee doen aan een sport die ze graag beoefenen namelijk hockey. De leden krijgen training op maat. Er wordt goed gekeken wat iemand aan kan en wat iemand nodig heeft aan uitleg en begeleiding. Tijdens de wedstrijden hebben ze natuurlijk ook heel veel plezier.

Lees meer: Lochemse Hockey Club team G1