Sportverkiezing Lochem

ineke sIneke Eshuis

In het kader van de verkiezingen “Sportvrijwilliger van het jaar 2016”, wordt Ineke Eshuis voorgedragen.
Afgelopen zomer bestond Volleybalvereniging Avanti 50 jaar en dat is uitbundig gevierd.
Dit jubileum is mogelijk geworden door een van de vrijwilligers van (bijna) het eerste uur.
Ineke is begin 1967 bij Avanti komen volleyballen, dus nu zo’n 50 jaar geleden!
Samen met haar man Bram van der Maas en met steun van andere vrijwilligers heeft ze Avanti groot gemaakt. Bram van der Maas is helaas in 2010 overleden maar dat heeft Ineke er niet van weerhouden om Avanti trouw te blijven.

inekeZe heeft talloze taken binnen de vereniging vervuld, teveel om op te noemen.
We doen een poging: voeren ledenadministratie, lid van de jeugdcommissie, organisatie jeugd- en scholentoernooien, meer dan 25 jaar fanatiek lid van Dames 1, jarenlang het regiokantoor Oost van de Nevobo gerund, trainer en coach van diverse teams, vele jaren redacteur en opmaakster van het clubblad “Avanti nieuws”. Wanneer nodig volgt Ineke cursussen om haar kennis op peil te houden.
Het bijzondere van Ineke is dat ze al die jaren zich dienstbaar opgesteld heeft naar Avanti en nu nog steeds actief is trainer-coach van een Heren- en Damesrecreantenteam. Daarnaast zorgt ze maandelijks voor een nette presentatie van het clubblad.
Beste jury, u zult begrijpen dat Ineke bij Avanti een aantal jaren geleden al tot erelid is benoemd. Avanti is van mening dat zij zeker ook het predicaat “Sportvrijwilliger van het jaar 2016” verdient!