Sportverkiezing Lochem

ErnaErna Eilers

In April 1984 kwamen Iet Wissink, Erna Eilers-Kraan en Bep Geverink-Beumer van de LTTC de Toekomst op een idee om een afdeling aangepaste sport op te richten.
Het project werd mede mogelijk gemaakt door de N.E.B.A.S voorheen N.I.S., deze naamsverandering heeft plaatsgevonden in 1992.

Het idee van Iet, Bep, en Erna werd in oktober 1984 werkelijkheid.
Een grootte stap in de toekomst voor de Lochemse Tafeltennisvereniging.
Na 30 jaar is het een begrip geworden dat we allemaal kennen.

Inmiddels is Iet Wissink helaas overleden en zit Bep Geverink niet meer in de commissie, maar Erna Eilers is al 32 jaar de voorzitter
De groep speelt mee met allerlei wedstrijden zoals het Enno Wijsbeek toernooi, nu het Jan Ubels toernooi, een toernooi dat bestaat uit vier wedstrijden in de regio Gelderland en Overijssel. Het begint altijd in januari en de laatste wedstrijd is dan in april.

Verder wordt er meegespeeld in ons jaarlijks eigen toernooi (in mei) en de toernooien die andere verenigingen organiseren.
Een aantal spelers van deze groep hebben meegespeeld met de “Special Olympics Wereld Summer Games” en zijn met veel prijzen thuis gekomen.

Erna
Erna Eilers

Het aantal leden van de A.L.T.C is momenteel 20 spelers en een geweldige aantal van 23 vrijwilligers.

Zoals u hierboven kunt lezen heeft Erna Eilers (samen met vele vrijwilligers) er al 32 jaar voor gezorgd dat mensen met een beperking kunnen sporten in de gemeente Lochem.
Daarom wordt Erna Eilers voordragen als vrijwilliger van Lochem.