Sportverkiezing Lochem

vrouwen30plus Dames 30+ voetbalteam van S.V. Almen

Mirella Tragter, oud voetbalster met Almense roots, kwam afgelopen zomer op het idee om met een paar voetbalvriendinnen een 30+ elftal op te richten, om daarmee in een 7 tegen 7 competitie deel te nemen.
Lekker voetballen met wat oudere dames, vooral om de gezelligheid en natuurlijk bij een gezellige club.

Ze informeerde bij voetbalclub S.V. Almen en daar was men uiteraard enthousiast over haar idee. Al heel snel had zij 9 fanatieke voetbalvrouwen op de been en werd met de eerste trainingen begonnen.

Binnen 2 weken werd de groep al uitgebreid naar 11 voetbaldames en op dit moment zijn er 13 dames actief. Met deze zeer gemotiveerde en gezellige dames trainen zij 1 keer in de week op woensdagavond gezamenlijk met het eerste damesteam en spelen zij 1 keer in de 3 á 4 weken hun wedstrijden op vrijdagavond. In een klein toernooiverband worden er per avond 3 wedstrijden gespeeld op een half veld met 6 veldspeelsters en een keepster.

De dames hebben de grootste lol met elkaar en Almen is zeer blij met hun 2e damesteam. Een ideale situatie ook voor de trainer van de dames, want zo is er op de trainingsavond door het samen trainen met dames 1 een geweldige opkomst. Kortom, een grote aanwinst voor de trotse voetbalclub S.V. Almen.

Behaalde prestatie:

Net begonnen, maar super fanatiek en vooral gezelligheid!

vrouwen30plus