Sportverkiezing Lochem

teunTeun Beuzel

Sinds 1972 jeugdleider voetbal . Vanaf 1982 tot heden trainer (kosteloos) van respectievelijk A jeugd, B jeugd, senioren en nu al weer 11 jaar trainer van meisjes en vrouwenvoetbal van de Witkampers in Laren. Zijn passie is voetballers op technisch en tactisch gebied te verbeteren.

Hij zorgt voor sfeer, gaat mee naar alle uitwedstrijden en voetbaluitjes. Hij vindt het belangrijk met alle spelers contact te hebben. Teun is rustig en wordt binnen de club op handen gedragen. Het is er gezellig en gemoedelijk en Teun draagt daar in belangrijke mate aan bij.
Hij heeft geen trainersdiploma’s en ook geen ambities in die richting. Van het zelf voetballen en het goed leren afkijken van gediplomeerde trainers heeft hij het vak geleerd. Zijn vrijwilligerswerk vergt zo’n 15 uur per week. Teun is nu 62 jaar, sinds 13 jaar weduwnaar en werkt full time voor zijn brood in systeemplafonds en scheidingswanden.

Hij geeft sinds 31 jaar training aan senioren en sinds 32 jaar training aan de jeugd (nu damesteams) Besteed hier al die jaren 15 uur per week aan, geheel vrijwillig/onbetaald!!

Kortom: zo’n waardevolle en betrouwbare sportvrijwilliger met zoveel inzet mag in het zonnetje worden gezet!.

teun2