Sportverkiezing Lochem

altvSportploeg: ALTC De Toekomst.

Jury-Motivatie:
In deze categorie is door 1 ploeg enorm lobbywerk verricht. De jury wil benadrukken dat de publiekstemmen en stemmen van de sportverenigingen een adviserende functie hadden.
Dit neemt niet weg dat de jury vanaf deze plaats een compliment wil maken aan het Vrouwen 1 team van de Witkampers. Zij hebben enorm veel voor de breedtesport en het vrouwenvoetbal in de regio betekend! En dat al ruim 40 jaar lang. Talenten stromen door naar topclubs in de regio en met dit team is een enorm mooie prestatie geleverd! Een zeer bijzondere prestatie!


Ook de twee andere teams verdienen vanaf deze een compliment voor hun prestatie. Net als overigens alle voorgedragen en genomineerde sporters en teams.
Toch... de jury heeft uiteindelijke een beslissing genomen en daarom gekozen voor een 'speciaal' team. Een bijzonder samengesteld team ook dat op een bijzonder niveau heeft gepresteerd. Met elkaar hebben zij prestaties op individueel niveau mogelijk gemaakt en onderling in verschillende samenstellingen. Juist daarom zijn deze bijzondere sporters voorgedragen als een gezamenlijk team. Zonder elkaar hadden zij dit nooit dit Olympische niveau kunnen bereiken. Dat maakt dat zij de titel voor Sportploeg met recht verdienen. De sportploeg van het jaar 2012 is...ALTV De Toekomst