Sportverkiezing Lochem

ivaSporttalent: Iva Klein Baltink

De jury hoop op langere termijn veel terug te zien van alle talenten die zijn voorgedragen en die al in een eerder stadium zijn voorgedragen. Juist van het talent dat gaat winnen hoopt de jury dat zij haar stijgende lijn kan doorzetten en dat we van haar in de toekomst nog veel terug zullen zien.

Lees meer: Iva Klein Baltink

annaSportvrouw: Anna Voskamp

In deze categorie ging het om een moeilijke vergelijking omdat deze twee sporten zover uit elkaar leggen. Wel gaat het hier om twee sportvrouwen in hart en nieren.
De concurrentie en het niveau van prestatie zijn uiteindelijk doorslageven geweest voor de jury. De jury hoopt dat degene die deze prijs wint, het niveau waarop ze momenteel presteert vasthoudt.

Lees meer: Sportvrouw: Anna Voskamp

Be LangevoortSportman: Bé Langevoort

De Sportmannen discussie was de lastigste keuze. Alle 3 mannen presteren op hoog niveau in hun sport. Alle drie zijn het sporters die zich met hart en ziel zich inzetten voor hun sport. Kortom, drie mannen die op en top sportman zijn en de titel verdienen. Toch heeft de jury gemeend om in haar keuze uiteindelijk mee te laten wegen dat deze sportman veel voor zijn sport moet laten.

Lees meer: Sportman: Bé Langevoort

6-talJeugdsportploeg: St. Steffenrijders – 6tal Dressuur.

De jeugdsportploegen is een bijzondere categorie. De motivaties voor deze categorie zijn bijzonder en gedreven te noemen. Deze motivaties zijn voorwaarden om het sporten met elkaar mogelijk te maken en zorgen ervoor dat deze categorie met recht in het leven geroepen is door de organisatie van de Sportverkiezingen.

Lees meer: St. Steffenrijders – 6tal Dressuur

logo wpm ktmSportploeg: WPM KTM Team 1 nationaal.

Qua niveau steekt er bij de sportploegen toch een ploeg met kop en schouders bovenuit. Dit omdat zij voor meerdere jaren opeen een zeer knappe prestatie als team neerzetten. Neemt niet weg dat de andere teams ook een prestatie van formaat hebben neergezet en ook zeker de nominatie verdienen! Juist om ook deze breedtesporten (volleybal en jazzdance) in the picture te zetten.

Lees meer: WPM KTM Team 1 nationaal