Sportverkiezing Lochem

EmineSporttalent: Emine Ernst

De jury heeft aangegeven dat deze categorie de allermoeilijkste keuze voor hen was. De Gemeente Lochem heeft een luxeprobleem met zoveel individuele SportTalenten.

Lees meer: Emine Ernst

Teamfoto MB1Jeugdsportploeg: LVV Tornado / SV Harfsen Meiden B1

Na de moeilijke keuze voor SportTalent heeft de jury een keuze gemaakt voor de winnaar bij de Jeugdsportploeg. Wat de jury betreft bleek tijdens de bespreking dat 2 teams duidelijk nek aan nek gaan voor deze titel.

Lees meer: Tornado_Harfsen MB1

lajaSportvrouw: Laja Schuurs

De jury heeft de prestaties van beide dames besproken. Anne zet prestaties neer in de triatlon wat maakt dat ze meerdere disciplines goed moet kunnen. Dit maken haar prestaties ook erg knap, zeker als je meetelt dat zij pas sinds twee jaar zich hierin heeft gespecialiseerd.

Lees meer: Sportvrouw Laja Schuurs

bartSportman: Bart Veeze

Soms komt het voor dat een jury het unaniem met elkaar eens is. En dat gebeurde in deze categorie. De jury wil er wel nadrukkelijk bij vermelden dat het absoluut niets afdoet van de prestatie van de andere sporter!

Lees meer: Sportman Bart Veeze

DEZ sSportploeg: Damvereniging Denk en Zet.

In de categorie sportploegen is iets moois aan de hand. De strijd gaat namelijk tussen een volleybalploeg, een badmintonploeg en een damploeg. De grote vraag voor de jury was dan ook; hoe vergelijken we de prestaties van deze 3 ploegen met elkaar.

Lees meer: Sportploeg DEZ