Sportverkiezing Lochem

EmineSporttalent: Emine Ernst

De jury heeft aangegeven dat deze categorie de allermoeilijkste keuze voor hen was. De Gemeente Lochem heeft een luxeprobleem met zoveel individuele SportTalenten.

Er waren al heel veel talenten voorgedragen voor deze Sportverkiezing, maar het komen tot 3 nominaties was al een moeilijke opgave. En wat dan te denken van het kiezen van een winnaar in deze categorie? Dat was nog veel moeilijker.
Drie sporttalenten die, nu al op zeer jonge leeftijd, leven voor de sport en hun sport ook op hoog niveau beoefenen. Sporttalenten die qua trainingsarbeid en uren veel van hun vrije tijd steken in zichzelf verbeteren in de sport. De juryleden vinden het dan ook best lastig om de andere twee genomineerde talenten teleur te stellen. Toch is het de taak van een jury om een keuze te maken en dat hebben zij dan ook gedaan door allemaal persoonlijk hun stem uit te brengen. De jury wil tegen alle drie genomineerden ook iets persoonlijks toelichten.

Annemoon; jij traint hard en bent zeer gebrand om elke wedstrijd die je fietst te winnen, hebben we vernomen. Jouw gedrevenheid en talent is bijzonder. Toch heeft de jury vanavond niet voor jou gekozen. Wel hoopt de jury echt dat jij zo doorgaat met jouw sport en dat je hier volgend jaar, ook al is het dan de derde keer, hier wel weer op het podium komt te staan als genomineerde! Zet hem op!
Luuk en Emine; jullie trainen beiden mee op landelijk niveau en trainen ook buiten onze gemeente grenzen.

Luuk, jij bent al 16 jaar en hebt wellicht de 'moeilijkste puberjaren' net achter de rug. Emine, jij moet daar juist nog doorheen en bent eigenlijk nog heel jong. De jury hoopt dat jullie beiden door kunnen zetten wat jullie nu al bereikt hebben. En dat ze de komende jaren veel van jullie blijft horen. En natuurlijk dat jullie wederom in de komende jaren voorgedragen zullen worden.
Jullie hebben veel gemeen in jullie prestaties en dat maakte de keuze uiteindelijk best lastig. Na een lang en intensief beraad heeft de jury uiteindelijk besloten om te kiezen.

Dat betekent dat voor de titel van SportTalent van de Gemeente Lochem 2014 als winnaar is gekozen......
Emine Ernst!