Sportverkiezing Lochem

Teamfoto MB1Jeugdsportploeg: LVV Tornado / SV Harfsen Meiden B1

Na de moeilijke keuze voor SportTalent heeft de jury een keuze gemaakt voor de winnaar bij de Jeugdsportploeg. Wat de jury betreft bleek tijdens de bespreking dat 2 teams duidelijk nek aan nek gaan voor deze titel.

Dit betekent helaas voor 't Overschotje dat jullie als eerst afvallen in deze categorie. De jury vond jullie prestatie echt goed en vond het ook erg leuk dat een korfbalteam voorgedragen is en dat maakt ook dat jullie genomineerd zijn door de jury voor de finale. Een knappe prestatie waarvan de jury hoopt dat jullie deze vooral voortzetten.

Echter als we kijken naar de voetbal E1 en de volleybalmeiden B1 dan hebben zij beide een knappe prestatie geleverd. Beide hebben ze met hun teams een hoge prestatie geleverd in de voor hen geldende jeugdcompetitie. Beiden hebben qua concurrentie tegen ongeveer evenveel teams gespeeld. Beiden hebben met veel winstpunten en doelpunten gewonnen van de andere teams. Kortom, het was erg moeilijk kiezen tussen deze twee teams. Uiteindelijk mag ook genoemd worden dat de jury er bijna niet uitgekomen is in deze categorie. De stemmen hebben echt de doorslag gegeven wie de winnaar is geworden.

Dat betekend dat voor de titel van JeugdSportploeg van de Gemeente Lochem 2014 als winnaar is gekozen......
LVV Tornado / SV Harfsen meiden B1!