Sportverkiezing Lochem

bartSportman: Bart Veeze

Soms komt het voor dat een jury het unaniem met elkaar eens is. En dat gebeurde in deze categorie. De jury wil er wel nadrukkelijk bij vermelden dat het absoluut niets afdoet van de prestatie van de andere sporter!

Beide heren zetten mooie prestaties neer. Beiden in een totaal verschillende sport. Eigenlijk hetzelfde als de SportVrouwen die voor de pauze aan bod kwamen. Ook bij de mannen is het niet te vergelijken met elkaar. Het is dan ook prettig dat de jury meerdere facetten naast elkaar kan leggen die weergeven hoe de sporters met hun sport omgaan en wat zij daarvoor doen.
De jury hoopt dan ook dat degene die niet wint volgend jaar weer voorgedragen zal worden omdat hij in staat is geweest een nieuwe, hogere stap in zijn sportcarrière te zetten!

Dat betekend dat voor de titel van SportMan van de Gemeente Lochem 2014 als winnaar is gekozen......
Bart Veeze!

De jury geeft aan dat zij het erg knap vinden dat Bart op meerdere paarden rijdt en het hem gelukt is daarvan toppers te maken. Bart rijdt al zijn hele leven op hoog niveau en heeft misschien iets een dip gehad in zijn carrière, echter wat hij de laatste jaren weer laat zien getuigt van veel kennis en kunde om weer zo terug te komen en door te groeien.