Sportverkiezing Lochem

LHC dames1Sportploeg: Lochemse Hockey Club – Dames 1

De jury heeft in deze categorie niet heel lang hoeven te overleggen. In deze categorie is duidelijk dat onze gemeente Lochem mooie breedte sportploegen reik is! Ploegen die prachtige derby’s met elkaar uitvechten op het voetbalveld. Het is erg leuk en competitief deze onderlinge strijd en we hopen natuurlijk nog vele jaren van alle derby’s te mogen genieten!

Lees meer: Sportploeg: Lochemse Hockey Club – Dames 1

Gijs sSportman: Gijs Verdick

In deze categorie is er een verhitte discussie geweest. Alle drie mannen hebben echt hele mooie prestaties neergezet. Promoveren, continueren van prestaties en presteren naast betaalde banen en studie. Daarnaast zijn het ook prestaties van formaat als het gaat om professionaliteit.

Lees meer: Sportman: Gijs Verdick

karen 1Sportvrouw: Karen Jansen

Wat de jury zo ontzettend bijzonder vindt aan deze categorie is dat het alle drie dames zijn die op hun leeftijd nog zo ontzettend fanatiek en vol passie bezig zijn met hun sport! Daarnaast zijn er ook drie dames die qua sportief opzicht niet met elkaar te vergelijken zijn, alle drie enorm bijzonder!

Lees meer: Sportvrouw: Karen Jansen

anton Sportvrijwilliger: Anton Klijn Velderman

Deze bijzondere categorie is dit jaar een nieuwe categorie. Maar liefst 7 kandidaten werden voorgedragen door hun vereniging of door een enthousiaste burger. Dat die enthousiaste burgeres campagne kunnen voeren is gebleken. En ook dat deze vrijwilligers op handen gedragen worden en zeer gewaardeerd worden is nog wel meer tot uiting gekomen!

Lees meer: Sportvrijwilliger: Anton Klijn Velderman

berkelduikers 1Jeugdsportploeg: De Berkelduikers 1

Net als in de categorie voor SportTalent is het ook in deze categorie ontzettend leuk om te zien dat er zoveel enthousiaste sportende jeugd is in onze gemeente Lochem! De jury vindt dat echt een compliment waard aan alle teams!

Lees meer: Jeugdsportploeg: De Berkelduikers 1

jaber sSporttalent: Jaber Maskoul

De jury is, net als vorige jaar, wederom erg onder de indruk van het SportTalent dat onze gemeente heeft. Hopelijk ontwikkeld al dit talent zich de komende jaren en hebben we over een paar jaar veel aanmeldingen voor de categorieën voor de SportMan en SportVrouw. De jury wil daarom ook juist haar waardering en complimenten voor al deze talenten. De trainingsuren en dagen die zij maken, in combinatie met school en andere activiteiten is bewonderenswaardig.

Lees meer: Sporttalent: Jaber Maskoul

20151128 zwenwedstrijd koppel 1136 Sportfoto: Victor Krijt, inzender Henriet Dadema

De winnende foto is erg goed getimed en bij een sportfoto is het net als een bruiloft het gebeurd, maar één keer en die moet gewoon goed zijn. Verder is het mooi dat het water iets minder scherp is zodat je je daadwerkelijk focust op het meisje en het doel van dit meisje. Verder staat het meisje zelf heel mooi en strak op de foto en kan je zien dat de juiste belichting is gebruikt hierdoor komen alle kleuren heel mooi uit en ook is de positie van de fotograaf erg belangrijk. In deze foto is namelijk erg weinig ruis wat je zou kunnen afleiden. Daarom heeft deze foto ook een hele rustgevende uitstraling.

De foto is gemaakt door Victor Krijt uit Zevenaar

 (Klik op de foto voor een vergroting)

Edith sPublieksprijs: Edith de Boer - Braakhekke

Het was een echte strijd om de stemmen. Maar nipt heeft gewonnen ......
Edith de Boer – Braakhekke!