Sportverkiezing Lochem

jaber sSporttalent: Jaber Maskoul

De jury is, net als vorige jaar, wederom erg onder de indruk van het SportTalent dat onze gemeente heeft. Hopelijk ontwikkeld al dit talent zich de komende jaren en hebben we over een paar jaar veel aanmeldingen voor de categorieën voor de SportMan en SportVrouw. De jury wil daarom ook juist haar waardering en complimenten voor al deze talenten. De trainingsuren en dagen die zij maken, in combinatie met school en andere activiteiten is bewonderenswaardig.

Uiteindelijk heeft de jury gekeken naar niveau, naar de concurrentie en het aantal wedstrijden dat gereden of gespeeld zijn. Alle drie de talenten kunnen hopelijk nog enorm groeien en verder gaan op de ingeslagen weg.

Anne-Wil we hopen dat jij nog heel lang zult blijven paardrijden en daar veel plezier in zult beleven. Het is ontzettend goed wat jij hebt behaald met jouw eigen paard!

Wat Lina heeft bereikt is ontzettend knap, net als Jaber dat gedaan heeft. Beiden hebben een prestatie neergezet op zeer hoog niveau. Alle drie talenten trainen enorm veel, dat is echt bewonderenswaardig.

De jury hoopt volgens jaar dat alle Talenten wederom voorgedragen zullen worden en dat de teleurstelling niet al te groot zal zijn bij de andere twee kandidaten. Uiteindelijk is het bij de jury een echt stemming geworden waarbij de uiteindelijke winnaar en SportTalent van het jaar 2015 is geworden ..... Jaber Maskoul!