Sportverkiezing Lochem

berkelduikers 1Jeugdsportploeg: De Berkelduikers 1

Net als in de categorie voor SportTalent is het ook in deze categorie ontzettend leuk om te zien dat er zoveel enthousiaste sportende jeugd is in onze gemeente Lochem! De jury vindt dat echt een compliment waard aan alle teams!

De jury vindt het ontzettend knap wat de F1 gedaan heeft met zo’n jong team en op zulke jonge leeftijd al zoveel winnen! De jury hoopt dan ook dat ze vooral zo gemotiveerd door zullen gaan met voetballen!

Daarnaast behaalde ook het 4tal een hele knappe prestatie op het NK met een 3e plaats. Alle 4 gelijktijdig je paard datgene laten doen wat het moet doen is ontzettend knap en ook geweldig om te zien in de ring.

Daarnaast promoveerden de Berkelduikers 1 naar de nationale A klasse in het land. Dat laatste deden zij met een zeer jonge ploeg wat binnen de zwemsport echt heel knap schijnt te zijn. Ook heeft deze ploeg een enorme groei laten zien als ploeg de laatste jaren. De jury heeft daarom ook bijna unaniem gekozen voor de winnaar van de JeugdSportploeg van het jaar 2015 ..... De Berkelduikers 1!