Sportverkiezing Lochem

lina sSportTalent: Lina Lenselink

In de categorie voor de prijs voor SportTalent is elk jaar weer een enorme keuze. Standaard zijn er de meeste aanmeldingen en heeft de jury een flinke noot te kraken. Ook dit jaar is er veel gediscussieerd over de nominaties en wie de uiteindelijke titel mag ontvangen. Alle 3 nominaties zijn opgevallen in hun sport, waardoor ze zijn voorgedragen.

Lees meer: SportTalent: Lina Lenselink

LHC JD1 sJeugdsportploeg: Lochemse Hockey Club – JD1

Drie bijzondere jeugdploegen staan hier in de finale met alle 3 een bijzondere prestatie. Het is mooi om te zien dat de breedtesport onder de jeugd in de Gemeente Lochem nog steeds populair is. Hier voor u staan drie bijzondere teams.

Lees meer: Jeugdsportploeg: Lochemse Hockey Club – JD1

peter  Sportman: Peter Lenselink

De drie SportMannen die dit jaar genomineerd zijn geven de jury de indruk dat zij echt een grote passie hebben voor hun sport. En er veel voor doen zo niet laten om hun prestaties te behalen.
Twee van deze sportmannen komen uit in een seniorencompetitie, maar doen daarin zeker niet onverdienstelijk mee. Naast hen staat een nog, in verhouding met deze mannen, (zeer) jonge sportman. Drie bijzondere sporten van drie bijzondere mannen.

Lees meer: Sportman: Peter Lenselink

zetmop Sportploeg: De Kegeldames van Zet ‘m Op!

In deze categorie waren 4 volwassen ploegen voorgedragen. De jury heeft besloten om ze alle 4 door te laten gaan naar de finale, mede omdat het 4 zeer verschillende sportploegen zijn die alle 4 een mooie prestatie hebben neergezet.

Lees meer: Sportploeg: De Kegeldames van Zet ‘m Op!

ineke Univé Sportvrijwilliger: Ineke Eshuis

Deze prijs wordt bepaald door publiekstemming. De jury geeft wel altijd ook haar mening over deze categorie, omdat zij uiteindelijk ook de 3 genomineerden heeft aangewezen.

Lees meer: Sportvrijwilliger: Ineke Eshuis

blubberrunSportfoto: Petra Buijs

Afgelopen jaar hebben de lochemse Hockeyclub Meisjes D1, meegelopen met de Blubberrun in Linde. Met deze deelname hebben ze het goede doel gesteund (het KWF) en samen met alle deelnemers geld opgehaald voor onderzoek. Naast het steunen van het goede doel, hebben de meiden ontzettend veel lol gehad, wat goed te zien is op de foto ! Ze hebben als team 6 km gelopen door de weilanden, sloten en vooral de modder. Een geweldige teamprestatie, waarbij maar weer eens bewezen is dat hockeymeisjes niet altijd even netjes zijn !

 

Lees meer: Sportfoto: Petra Buijs

publieksprijsPublieksprijs: Lochemse Hockey Club JD1

Alle aangemelde deelnemers konden in de maand februari stemmen vergaren voor de publieksprijs. De stemmen konden via SMS en op de webnsite van de Sportverkiezing uitgebracht worden. Het totaal van deze stemmen bepaalde de einduitslag.

Lees meer: Publieksprijs: Lochemse Hockey Club JD1