Sportverkiezing Lochem

LHC JD1 sJeugdsportploeg: Lochemse Hockey Club – JD1

Drie bijzondere jeugdploegen staan hier in de finale met alle 3 een bijzondere prestatie. Het is mooi om te zien dat de breedtesport onder de jeugd in de Gemeente Lochem nog steeds populair is. Hier voor u staan drie bijzondere teams.

Een zeer fanatiek jongens hockey team van LHC die al meerdere jaren met elkaar hockey speelt onder een zeer bevlogen leiding. Zowel op het veld als in de zaal kunnen zij goed uit de voeten en dat al jaren achter elkaar. En afgelopen jaar zijn ze gepromoveerd naar de subtopklasse.

Daarnaast een ruiterploeg die op de paarden van de Meiden van Haarman wedstrijden en competitie rijden. Dit is een team dat dus niet op eigen paarden rijdt, maar op paarden die door meerdere mensen worden gereden. Als team zijn zij 2e geworden tijdens de Landelijke FNRS springcompetitie in Hoorn.

De jongens en meiden van VIOS komen als team samen uit in de jongenscompetitie en zijn daarin ook nog eens kampioen geworden. Door met dit mix team deze prestatie te leveren is het erg bijzonder dat zij kampioen geworden zijn en ook weer goed begonnen zijn aan het nieuwe jaar.

Uiteindelijk heeft de jury na enig beraad en het uitwisselen van argumenten gekozen voor een ploeg die de titel JeugdSportploeg van het jaar 2016 zal ontvangen.
En de winnaar van die titel is... De Lochemse Hockey club – JD1.