Sportverkiezing Lochem

zetmop Sportploeg: De Kegeldames van Zet ‘m Op!

In deze categorie waren 4 volwassen ploegen voorgedragen. De jury heeft besloten om ze alle 4 door te laten gaan naar de finale, mede omdat het 4 zeer verschillende sportploegen zijn die alle 4 een mooie prestatie hebben neergezet.
Als eerste het Lochemse hockeyteam. Wat hebben jullie een knappe prestatie neergezet door 2e te worden op de Special Olympics. Zo’n groot toernooi en dan zo goed mee kunnen doen, blijf vooral zo doorgaan met elkaar want wat jullie samen doen is bijzonder.

De Barchruiters hebben met elkaar een mooie prestatie neergezet in de dressuur L-klasse door reserve kampioen van Nederland te worden. Meerdere ruiters vinden die elkaar kunnen aanvullen op hetzelfde niveau om tot een gezamenlijke dressuur proef te komen is altijd weer een uitdaging.

De Kegelclub dames, wat een leuke ploeg zijn jullie! Allemaal werkende dames die veel samen trainen, wedstrijden en toernooien spelen en dat op fanatieke wijze doen. Uiteindelijk hebben jullie, als de jury het goed begrepen heeft, het hoogst behaald wat mogelijk is in de kegelsport. Jullie zijn het beste damesteam van Nederland geworden, wat een zeer knappe prestatie is.

De Witkampers voetbaldames hebben bewezen dat het damesvoetbal op de kaart is gezet in de Gemeente Lochem. Met een mooie promotie hebben zij bewezen dat ze mee kunnen doen in de hogere niveaus. Daarnaast zijn ze zeer gemotiveerd om te gaan voor hun sport en moeten zij zelf veel regelen om hun faciliteiten bij elkaar te krijgen. Zij verdienen het om hier als genomineerde ploeg te staan.

Na enig beraad heeft de jury besloten dat de titel van Sportploeg van het jaar 2016 gaat naar een ploeg waarvan zij vinden dat die een hele knappe prestatie heeft neergezet, en dat zijn.... De Kegeldames van Zet ‘m Op!