Sportverkiezing Lochem

ineke Univé Sportvrijwilliger: Ineke Eshuis

Deze prijs wordt bepaald door publiekstemming. De jury geeft wel altijd ook haar mening over deze categorie, omdat zij uiteindelijk ook de 3 genomineerden heeft aangewezen.

De juryleden willen dan ook graag een persoonlijk woord kwijt aan de drie genomineerden. Wat bijzonder is bij deze 3 nominaties is dat zij alle 3 al enorm lang betrokken zijn bij hun eigen vereniging. Zowel Ineke, Erna als Johan doen al tientallen jaren (zo niet bijna 40 jaar) al vrijwilligerswerk. Daarvoor een hele hele diepe buiging! De jury is van mening dat hieruit wel blijkt dat sportverenigingen niet zonder vrijwilligers als hen kunnen die zo’n levenslang commitment hebben.

Ineke is een zeer actief trainster en traint ook nu nog meerdere teams. Zowel Johan als Erna zijn betrokken geweest bij de oprichting van de vereniging wat waarschijnlijk ook de reden is dat zij nog steeds die warme betrokkenheid hebben bij de vereniging. En Ineke is iemand die zich al vele jaren inzet voor de vereniging en ook nu nog met veel fanatisme trainingen geeft.
Uiteindelijk heeft de publieksstemming de doorslag gegeven, al is de jury het helemaal eens met deze uitslag. Het is belangrijk te vermelden dat naast SMS stemmen, stemmen via de site, de organisatie ook de stemmen die op papier zijn aangeleverd door een speciale achterban zijn aangeleverd, ook zijn meegeteld.

De titel voor Univé SportVrijwilliger van het jaar 2016 gaat naar... Ineke Eshuis!