Sportverkiezing Lochem

jaber sSporttalent: Jaber Maskoul

Als eerste wil de jury een aantal woorden richten aan alle 3 de genomineerde Talenten. Elk jaar zijn er weer veel aanmeldingen in deze categorie wat de jury elk jaar weer erg positief stemt. De genomineerde talenten hebben alle drie een mooie & zeer knappe prestatie neergezet. De jury hoopt dan ook dat jullie nog heel lang doorgaan met jullie sport en mooie prestaties blijven behalen!

Lees meer: Sporttalent: Jaber Maskoul

splochem MO17 1SP Lochem MO17-1 (Meiden onder 17 jaar team 1)

Bij zowel de volwassen teams als de jeugdsportteams is het altijd bijzonder welke teams er voor gedragen worden. Maar net als bij de Talenten zien we ook bij de jeugdploegen veel potentieel bij onze Lochemse jeugd. Mooi!

Lees meer: Jeugdsportploeg: SP Lochem MO17-1

teunSportvrijwilliger: Teun Beuzel

Deze prijs is door stemming bepaald. Echter waren er al heel snel bij de Lochemse inwoners twee favorieten te bespeuren in de stemming. Zoals elk jaar wil ook dit jaar de jury nadrukkelijk aangeven dat alle vrijwilligers eigenlijk TOPPERS zijn! De dragende krachten van sportverenigingen in onze Gemeente.

Lees meer: Sportvrijwilliger: Teun Beuzel

Witkampers G teamStimuleringsprijs Aangepast Sporten: Witkampers Speciaal Voetbal

De rode draad van de avond is het themajaar voor 2018; Aangepast Sporten.
Daarom werd er een nieuwe categorie geïntroduceerd; een Stimuleringsprijs Aangepast Sporten. De Stimuleringsprijs is voor een initiatief dat de organisatie van de Sportverkiezingen extra in het zonnetje wil zetten door ze een stimuleringsprijs te geven.

Lees meer: Stimuleringsprijs Aangepast Sporten: Witkampers Speciaal Voetbal

emine sSportvrouw: Emine Ernst

Emine leeft voor tafeltennis. Ze traint iedere dag twee keer met een totaal van 5 uur per dag. Dit gebeurd veelal op Papendal waar ze inmiddels ook woont in het kader van het talentprogramma. Tevens wordt er ook veel getraind tijdens buitenlandse stages.

Lees meer: Sportvrouw: Emine Ernst

mark sSportman: Mark Wassink

Hier staan drie totaal verschillende sportmannen, wat mooi zeg! Maar ook een lastige klus voor de jury, want hoe leg je deze drie sporten naast elkaar. De jury heeft zich in alle 3 sporten goed verdiept.

Lees meer: Sportman: Mark Wassink

LTTCTeam1Sportploeg: L.T.T.C. De Toekomst team 1

Op het podium staan drie bijzondere ploegen. Twee Veterinnenteams, hockey en voetbal, samen met een eerste team tafeltennis. Echte breedtesport uit de Gemeente Lochem! En dat die breedtesport nog echt leeft is mooi om te zien. Wel hoopt de jury volgend jaar dat meer besturen en inwoners van de Gemeente Lochem volwassen teams voordragen voor de Sportverkiezingen. Deze 3 teams zijn teams om trots op te zijn, dat zeker en laat dat andere Verenigingen hopelijk inspireren om hun teams volgend jaar ook weer voor te dragen. Dan nu de 3 genomineerde teams.

Lees meer: Sportploeg: L.T.T.C. De Toekomst team 1

4 daagseSportfoto: Gradus Derksen

De jury vond dat er fototechnisch 3 foto’s boven de anderen uitstaken. Er sprak zeker emotie uit de sportfoto’s en er waren ook foto’s bij de technisch goed waren, maar de jury heeft gekozen voor deze 3 foto’s.

Lees meer: Sportfoto: Gradus Derksen

Springteam de Meiden van Haarman2Publieksprijs: Springteam Meiden van Haarman

Alle aangemelde deelnemers konden in de 4 weken voor 14 februari stemmen vergaren voor de publieksprijs. De stemmen konden via SMS en op de webnsite van de Sportverkiezing uitgebracht worden. In totaal zijn er meer dan 2400 stemmen uitgebracht. Het totaal van deze stemmen bepaalde de einduitslag.

 

Lees meer: Publieksprijs: Springteam Meiden van Haarman