Sportverkiezing Lochem

jaber sSporttalent: Jaber Maskoul

Als eerste wil de jury een aantal woorden richten aan alle 3 de genomineerde Talenten. Elk jaar zijn er weer veel aanmeldingen in deze categorie wat de jury elk jaar weer erg positief stemt. De genomineerde talenten hebben alle drie een mooie & zeer knappe prestatie neergezet. De jury hoopt dan ook dat jullie nog heel lang doorgaan met jullie sport en mooie prestaties blijven behalen!

Noortje jij bent bijna geboren op een paard, want hoe knap is het dat een 7 jarige meisje bij de volwassenen meerijdt en ook nog eens wint, dat is echt heel bijzonder! We hopen dat je nog heel lang blijft paardrijden, vooral in deze bijzondere tak westernriding.

Jaber wat jij presteert als zoveel jaren achter elkaar, en zet je een goede prestatie neer! Ook win je veel wedstrijden. Heel bijzonder want ook vanavond is hij op uitnodiging aanwezig bij een wedstrijd in Eindhoven. Zijn broer staat hier namens hem op het podium.

Dan Thorvald, jij beoefend de sport Kempo. Bij veel mensen zal dit een onbekende sport zijn. Daarom was het ook speciaal om de beelden van het filmpje te zien. Dat geeft een goede sfeerimpressie waardoor we een goed beeld kunnen vormen van jouw knappe prestaties.

Kortom met recht staan hier 3 toptalenten waarvan we veel blijven verwachten in de toekomst!
De Winnaar van de categorie SportTalent is…. The Wonderboy from Holland; Jaber Maskoul!!!

 jaber4

(Klik op de foto om te vergroten)