Sportverkiezing Lochem

LTTCTeam1Sportploeg: L.T.T.C. De Toekomst team 1

Op het podium staan drie bijzondere ploegen. Twee Veterinnenteams, hockey en voetbal, samen met een eerste team tafeltennis. Echte breedtesport uit de Gemeente Lochem! En dat die breedtesport nog echt leeft is mooi om te zien. Wel hoopt de jury volgend jaar dat meer besturen en inwoners van de Gemeente Lochem volwassen teams voordragen voor de Sportverkiezingen. Deze 3 teams zijn teams om trots op te zijn, dat zeker en laat dat andere Verenigingen hopelijk inspireren om hun teams volgend jaar ook weer voor te dragen. Dan nu de 3 genomineerde teams.

De tafeltennisheren zijn 3e divisiekampioen. De jury heeft zich er in verdiept wat dit inhoudt en als ze zich goed heeft laten voorlichtingen zijn er 8 poules van 6 teams. En in de eigen poule is het tafeltennisteam kampioen geworden. Onderling spelen de teams met meerdere spelers tegen elkaar en zo worden er punten behaald. Emine heeft daar ook een klein deel aan bij mogen dragen naast de drie mannen die het team gezamenlijk vormen. De drie mannen spelen vanavond een wedstrijd vandaar dat zij niet aanwezig zijn, maar Emine is wel aanwezig. Als team is er een mooie prestatie neergezet.

De voetbaldames van Almen zijn door hun vereniging voorgedragen omdat zij trots zijn op dit damesteam. Een mooi gebaar zeker omdat het team nog niet heel lang bij elkaar is. Gezelligheid is in de sport een belangrijke bijkomstigheid en deze dames hebben dat zeker met elkaar. Hopelijk komen daar in de toekomst nog vele mooie overwinningen bij zodat ze als team gaan groeien. Voor Almen zelf is dit team, die uit de hele regio komt, een mooie aanwinst! Ga vooral zo door dames!

En als laatste hockeydames die in de 1e klasse uitkomen en daarin ten tijde van het aanmelden tweede stonden (eind 2017). Een mooie prestatie van een groep fanatieke dames die daarnaast ook, zo heeft de jury zich laten vertellen, regelmatig tot veel vrijwilligerswerk doet binnen de vereniging. Een leuk en enthousiast team. De vrouwen zijn deze avond goed vertegenwoordigd met name ook bij de teams.
Uiteindelijk heeft de jury besloten en gestemd en is men tot een bijna unanieme keuze gekomen.
De Winnaar van de SportPloeg 2017 is… LTTC De Toekomst – Team 1.

LTTCTeam1