Sportverkiezing Lochem

splochem MO17 1SP Lochem MO17-1 (Meiden onder 17 jaar team 1)

Bij zowel de volwassen teams als de jeugdsportteams is het altijd bijzonder welke teams er voor gedragen worden. Maar net als bij de Talenten zien we ook bij de jeugdploegen veel potentieel bij onze Lochemse jeugd. Mooi!

De Meiden van Haarman, met jullie beginnen we hier. Jullie hebben heel veel campagne gevoerd om later op de avond kans te maken op de publieksprijs.
Vorige jaar stonden jullie hier ook en stonden jullie knap in de top 3 van de publieksprijs. Zal het jullie dit jaar lukken? De meiden in jullie team trainen meestal 1x in de week op een paard dat van de manege is maar waar jullie op mogen rijden. Daarom is het een knappe prestatie dat jullie in de race zijn voor de landelijke titel. De jury heeft uit de aanmelding begrepen dat deze begin dit jaar binnen gehaald kan worden, veel succes alvast daarmee!

Dan het Estafetteteam jongens. Jullie trainen drie keer in de week met een heel jong jongens team. En dan via de Gelderse Kampioenschappen op landelijk niveau 14e worden, dat is een super knappe prestatie. Zeker omdat jullie nog zo jong zijn! Wat gaat er nog komen in de toekomst zeg?!

En dan de voetbalmeiden. Jullie trainen nu een aantal jaren samen en als collectief worden jullie steeds beter. In een competitie met 12 teams/tegenstanders hebben jullie een zeer knappe prestatie neergezet. Daarnaast is het meidenvoetbal ook in Lochem zelf op de kaart gezet en trekt die nog steeds nieuwe meiden aan naar de vereniging.
De jury heeft dan ook in deze keuze de langste discussie met elkaar gevoerd. Argumenten zijn uitgewisseld en bediscussieerd. Ook is er nadrukkelijk gekeken meerdere componenten. Hoe knap is de prestatie, welk niveau wordt er behaald en hoe aansprekend is de prestatie voor de gemeente zelf.
Er hoeft geen geheim gemaakt te worden van dat er uiteindelijk daarom ook geen unanieme keuze was maar dat er een close call stemming was. Daarom gaan we nu onthullen wie er nipt gewonnen heeft…
De Winnaar van de categorie JeugdSportploeg is…. SP Lochem MO17-1 (Meiden onder 17 jaar team 1)

splochem MO17 1