Sportverkiezing Lochem

4 daagseSportfoto: Gradus Derksen

De jury vond dat er fototechnisch 3 foto’s boven de anderen uitstaken. Er sprak zeker emotie uit de sportfoto’s en er waren ook foto’s bij de technisch goed waren, maar de jury heeft gekozen voor deze 3 foto’s.

 

 

 

 

Op nr. 3 is geëindigd een mooie spectaculaire foto waar veel actie in zit. Springend voor zijn leven ontwijkt een jongen de hockeybal. De foto op de 3e plaats is van Kristel van Dijk gemaakt bij de Lochemse Hockey Club. Een grappig detail in de foto is (als je het eenmaal weet) dat er een klein foutje in de foto zit. Namelijk de benen van een speler op de achtergrond komen uit de billen van de springende hockeyspeler.


Hockeywedstrijd LHC jongens C1Foto: Kristel van Dijk

(Klik op de foto om te vergroten)

Op nr. 2 is ook een hockeyfoto geëindigd. Deze is genomen bij de hockey in Epse en daarmee ook een mooie technische foto die scherp is en ook veel plezier in het spelletje uitstraalt. Er mist alleen nog een vleugje spektakel / actie. Dit is de foto van Marten Eekhof.

Danya en ZoeFoto: Marten Eekhof

(Klik op de foto om te vergroten)

Daarom is ook de winnende foto gekozen. Deze foto heeft ook een klein schoonheidsfoutje, maar het siert de fotograaf dat de benen van een toeschouwer niet van de foto afgesneden zijn bovenaan. Verder is het een scherpe mooie zeer spectaculaire actiefoto van…
De Winnaar van de categorie SportFoto is….
Deelnemer 9e Barchemse Paarden4daagse 2017. Fotograaf: Gradus Derksen.

4 daagse

Foto: Gradus Derksen

(Klik op de foto om te vergroten)