Sportverkiezing Lochem

teunSportvrijwilliger: Teun Beuzel

Deze prijs is door stemming bepaald. Echter waren er al heel snel bij de Lochemse inwoners twee favorieten te bespeuren in de stemming. Zoals elk jaar wil ook dit jaar de jury nadrukkelijk aangeven dat alle vrijwilligers eigenlijk TOPPERS zijn! De dragende krachten van sportverenigingen in onze Gemeente.

De afgelopen weken hebben zij daarom ook alle 5 (4 nominaties) een mooi interview via de Vrijwilligerscentrale gehad in de rubriek de Vrijwilliger Centraal van de Berkelbode. Net als in het filmpje stond hun verhaal centraal in deze mooie interviews. Juist omdat alle vrijwilligers onmisbaar zijn, zijn we ook erg blij dat alle genomineerden (in alle categorieën) daarom dit jaar ook een kleine prijs krijgen van GEP Gelatti e Panine uit Lochem. Lekker even een gezond broodje eten daar.

De winnaar van deze categorie mag bij Boetiek hotel een driegangendiner voor 2 personen gaan nuttigen. Even samen ontspannen en genieten! Daarom tijd om de winnaar bekend te maken.

Twee vrijwilligers hebben het heel spannend gemaakt bij de SportVrijwilligers, zij hebben veel stemmen ontvangen van het Lochemse Publiek. Zowel Teun als Hetty hebben het spannend samen gemaakt. Helaas mannen dat betekend dat jullie niet gewonnen hebben. Uiteindelijk heeft 1 van de Vrijwilligers echt de meeste stemmen behaald/
De Winnaar van de categorie SportVrijwilliger is…. Teun Beuzel vrijwilliger bij/van de V.V. Witkampers uit Laren.

teun2
(Klik op de foto om te vergroten)